Yesterday on 28.07.2024, Anant Shrivibhushit Shrimajjagadguru Swami Shri Devadityanand Saraswati Ji Maharaj blessed all the devotees in the Shrimad Bhagwat Katha organized in Kalkaji at E-Block, Laxmi Narayan Temple. Katha Vyas Pujya Shri Prakash Chaitanya Ji Maharaj is adorned on the Vyas Peetha and along with the Bhagwat Katha, he is also making the residents of Kalkaji aware about the Environment and Mother Yamunaji. Pujya Swami Shri Sarveshwaranand Ji Maharaj and Pujya Shridharanand Saraswati Ji Maharaj and Acharya Madhusudan Ji Maharaj were present on this auspicious occasion. Kapil Garg, Director, Yamuna Parivar Council कल दिनांक 28.07.2024 कालकाजी ई-ब्लॉक, लक्ष्मी नारायण मंदिर में अनंत श्रीविभूषित श्रीमज्जगद्गुरू स्वामी श्री देवादित्यानन्द सरस्वती जी महाराज ने कालकाजी में आयोजित श्रीमद्भागवत कथा में समस्त भक्तों को आशीर्वाद दिया। कथा व्यास पूज्य श्री प्रकाश चैतन्य जी महाराज व्यास पीठ पर सुशोभित हैं तथा भागवत कथा के साथ-साथ पर्यावरण व माँ यमुनाजी के विषय में भी कालकाजीवासियों को जागरूक कर रहे हैं। इस शुभ अवसर पर पूज्य स्वामी श्री सर्वेश्वरानन्द जी महाराज एवं पूज्य श्रीधरानन्द सरस्वती जी महाराज एवं आचार्य मधुसूदन जी महाराज उपस्थित रहे। कपिल गर्ग, निदेशक, यमुना परिवार काउंसिल







 

Comments